donderdag 30 december 2010

Een rood boekje

Net zoals de vorige boekjes komen die wellicht uit dezelfde verzameling. Wie wat er allemaal van verloren is gegaan. OK, dit is een opsporingsbericht:
Mocht u dit soort boekjes gezien hebben in uw omgeving gelieve dan de demo-bibliothecratische verzetsbeweging te contacteren, teneinde de slachtoffers te evacueren. Het boekje "Bieven uit Sovjet-Rusland) dat u hier ziet is misschien niet zeldzaam. Het waarschuwt voor het rode gevaar uit Moskou door heel subtiel de sovjetmaatschappij in de jaren '30 te beschrijven.
De auteur is Wlad. Zwetow-Dolina
Een tijdsdocument, weliswaar tendentieus, maar interessant. Ik heb het ingescand en u kan het kopen.
Het bieden kan beginnen

maandag 27 december 2010

Zum dritter mal: moffendinges

Voila, dat is nu de derde die ik u te koop aanbied. "Der Schiesshans vom Grenzwald" een tekstueel gewrocht van Otto Franz Heinrich. Geef mij er een mooie prijs voor. Want ik kan de poen wel gebruiken. Er is nog meer spul gedigitaliseerd. Maar er komt meer bij dan ik kan verwerken. Dus heb ik EN meer opslagruimte nodig EN een legertje vrijwilligers dat mij help inscannen. Vergeet niet dat de neo-talibanisten op de loer liggen om erfgoed te vernietigen. Ik voel me alsof ik een loopgraaf lig, wachtend op een volgend bombardement. bestaande uit papier. Af en toe dommel ik in, maar dat mag niet. Want ik ben de laatste van de frontlinie die de vijand nog kan tegenhouden. Stuur mij eens een berichtje, beste lezer.
Dat help de moed er in te houden.
A propos: waarom lijkt de gearresteerde op bovenstaande afbeelding  toch zo sterk op Sadam Hoessein, En is hij moreel gesproken wel de slechterik? Al of niet door nazi-bril gezien, wel,te verstaan !!!!
EN WAT IS EEN SCHIETHANS,
VERDOMME !!!!