dinsdag 17 november 2009

Merkwaardig, die anonieme bezoekers

Het is bizar. Heel wat bezoekers op deze blog komen hier even aangewaaid via een weg die mij ondoorgrondelijk lijkt. Ze kijken wellicht eventjes met stomme verbazing naar de illustraties. En vliegen ze weer weg, als vliegen van een drol.
Gisteren nog eentje uit Coventry in Engeland en warempel iemand uit Antioch (Tenessee, USA). Ga maar na, dat is niet eens een zelfstandige gemeente. Het is een buitenwijk van Nashville.
In de afgelopen maanden werd ik zelfs bezocht vanuit Thailand.
Maar het meest maffe zijn nog die Nederlanders, die leverden gisteren nog 70 bezoeken op. Maar ze geven geen kik. Zo van: "Kijk nou effe die gekke Belg met al se boeke".
Nee, ootmoedig lijken ze wel alsof ze een kerk bezoeken. Met hun zondagse pet in de hand, zedig voor hun kruis.
En dan heb ik het nog niet over die anonieme fan uit Londerzeel, die dagelijks lijkt te mijmeren en te mediteren over mijn teksten.
Even huiver ik bij de vraag of veel van die bezoekers digitale robotten zijn. Maar dan stel ik plots vast dat al 7 mensen gestemd hebben op de nieuwe enquête

maandag 16 november 2009

Nu ook in CCB nagekeken

Ik heb de lijst met onvindbare boeken (zie bericht van 7 september) nu ook nagekeken in de CCB (Centrale Catalogus van België). Ook daar zitten ze niet. En bij de bezoekers van mijn blog is het ook radiostilte. Beginnen jullie het nu eindelijk te snappen ?Of ja, probeer het eens met een metaaldetector. Of met een wichelroede !!!!