dinsdag 17 november 2009

Merkwaardig, die anonieme bezoekers

Het is bizar. Heel wat bezoekers op deze blog komen hier even aangewaaid via een weg die mij ondoorgrondelijk lijkt. Ze kijken wellicht eventjes met stomme verbazing naar de illustraties. En vliegen ze weer weg, als vliegen van een drol.
Gisteren nog eentje uit Coventry in Engeland en warempel iemand uit Antioch (Tenessee, USA). Ga maar na, dat is niet eens een zelfstandige gemeente. Het is een buitenwijk van Nashville.
In de afgelopen maanden werd ik zelfs bezocht vanuit Thailand.
Maar het meest maffe zijn nog die Nederlanders, die leverden gisteren nog 70 bezoeken op. Maar ze geven geen kik. Zo van: "Kijk nou effe die gekke Belg met al se boeke".
Nee, ootmoedig lijken ze wel alsof ze een kerk bezoeken. Met hun zondagse pet in de hand, zedig voor hun kruis.
En dan heb ik het nog niet over die anonieme fan uit Londerzeel, die dagelijks lijkt te mijmeren en te mediteren over mijn teksten.
Even huiver ik bij de vraag of veel van die bezoekers digitale robotten zijn. Maar dan stel ik plots vast dat al 7 mensen gestemd hebben op de nieuwe enquête

1 opmerking:

  1. Ik, digitale robot, heb over volgende typo "gondig" gestruikeld op je website sites.google.com/site/peterarthurcaesens. Gezien mijn electronische gewrichten aldus geblokkeerd raakten, kon ik op deze website niet verder lezen. Wil aub dit obstakel verwijderen. Gegroet, de cyberrobot.

    BeantwoordenVerwijderen