vrijdag 14 augustus 2009

Hardleers onbegripVeel mensen zeggen mij de mafste dingen over de Abib. "Gooi toch eens wat weg", "Waarom wil je dat allemaal bewaren" of zelfs "Steek toch alles in brand". Bijna alles wat ik heb, moest eigenlijk weggegooid worden (volgens de mensen die het voor het zeggen hebben) en veel daarvan heb ik zelfs in handen gekregen tegen de wil van de eigenaar in, die het toch liever weggooide. Soms moest ik daarbij zachte dwang of geweld gebruiken.
Maar het is toch bizar dat men nu al begint te informeren in verband met het openstellen van mijn collectie. Dat is totaal contradictorisch. Laat ons duidelijk zijn: ofwel is er goed bewaarbeleid en heb ik NIETS dat de moeite waard is. Ofwel is er geen goed bewaarbeleid en moeten de schuldigen daarvoor gestraft worden. Er is geen middenweg.

5 opmerkingen:

 1. Peter,

  Ik zeg je dat "Alles vernietigd moet worden"....
  Nu ben ik benieuwd welke straf je me zal geven.

  Herwig

  PS: gelieve de grafiek van jouw enquete aan te passen aub

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al eens bij stil gestaan wat er met al dit "moois" zal gebeuren na u?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank u wel dat u het hebt over iets "moois". Anderen hebben het over brol. Wel, ik doe mijn best om dingen te redden. Meer kan ik niet doen. Mijn nabestaanden zullen ofwel veel geld verdienen aan mijn collectieals ze daar de nodige inspanning voor willen doen. En anderzijds zullen ze sowieso veel werk hebben als ze alles weggooien. Ik veronderstel dat ze daar in de praktijk een paar maand mee bezig gaan zijn als ze ieder weekend 1 container vullen. Haha, dat is maar één van wraakdaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog iets: is deze "Anoniem" dezelfde als de vorige die ik niet publiceerde ?
  Dat is verwarrend, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herwig,
  Ik denk dat je jezelf al gestraft hebt. Je post je bericht anoniem en je zet er je naam onder. Een beetje zoals de gemaskerde bankovervaller die vraagt om het geld dat hij buit maakt, op zijn rekening te storten.
  Hahaha

  BeantwoordenVerwijderen